• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Robert ONILĂ B2613

Robert ONILĂ

2009

robert-onila-sfinx-football-01

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Robert ONILĂ este un junior interesant, având  multe calități fizice și tehnice, unele dintre ele deosebite, valențe ce pot determina – prin răbdare, printr-o cizelare a parametriilor tehnici și printr-o încredere mult mai susținută în propriile resurse evidente – o ascensiune dinamică și reală înspre performanță și competitivitate atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Robert ONILĂ este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă prin execuție și, de multe ori, prin pragmatism, un golgheter care joacă pentru echipă, altruist și deosebit de util ansamblului de desfășurare al team-ului. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, cu ambele picioare, dinamic și combativ în exprimarea din teren, intuitiv și tenace, cu un deosebit simț al porții, dar și al golului, având execuții aparte și o foarte bună poziționare. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și o foarte bună viteză  de deplasare, dar și de reacție.

 

Robert ONILĂ este un junior promițător, atent la detalii, determinat și dornic de afirmare, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri, care ar putea avea o progresie remarcabilă dacă ar avea mai mult curaj în propriile resurse evidente și dacă ar capacita mai accentuat un mental pozitiv, de învingător. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

Galerie Foto