• 21 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Robert MANOLACHE B2447

Robert MANOLACHE

2011

SCURTĂ DESCRIERE

Robert MANOLACHE este un junior interesant, cu multe resurse, tehnice și fizice, ce-l pot ajuta să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre fotbalul de performanță.

 

Robert MANOLACHE este un jucător cu profil defensiv, care poate activa pe ambele zone laterale, la fel de bine, dezvoltând un joc eficient atât pe fază de apărare, cât și pe fază de atac. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, cu ambele picioare, având intervenții oportune și o intuiție bună a desfășurării fazelor, curajos în exprimarea din teren, o viziune pragmatică și analitică a jocului, având un bun dribling și un serviciu eficient al paselor. Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o foarte bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție, precum și capacitate ridicată de efort susținut.

 

Robert MANOLACHE este un junior inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, serios în procesul de pregătire, dar și la meciuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

Sustinem sportul juvenil

SOCIAL - MEDIA