• 21 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Robert Fabian SAMU B2470

Robert Fabian SAMU

2011

POSTURI

Fundaș 60%
Mijlocaș 40%

SCURTĂ DESCRIERE

Robert Fabian SAMU este un junior de perspectivă, având resurse atât tehnice, cât și fizice, pentru a putea progresa și a performa, în viitor, la un nivel înalt de competitivitate.
 
Robert Fabian SAMU este un jucător polivalent, care poate ”acoperi” mai multe posturi, la fel de bine, mai ales în zona centrală, acolo unde calitățile sale ajută mult ansamblul de desfășurare al jocului echipei. Un player tehnic, cu un control și o lovire a mingii bune, cu ambele picioare, având o foarte bună desfășurare în ambele faze de joc, cu o bună intuiție a jocului și intervenții foarte sigure, combativ și tenace, în multe momente, manifestând un curaj ofensiv remarcabil. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză de deplasare, dar și de reacție, precum și o foarte bună capacitate de efort susținut.
 

Robert Fabian SAMU este un junior inteligent, curajos și dornic de afirmare, de reală perspectivă, cu un caracter viguros și un moral bun, serios la antrenamente, dar și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

Sustinem sportul juvenil

SOCIAL - MEDIA