• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Ripensia Timișoara / Grupa 2008

Ripensia Timișoara / Grupa 2008

ANTRENORI

 

Alexandru VLĂDUȚI (vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

 

Daniel TRIȚOIU – antrenor portari (vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

LOTUL GRUPEI

 

Dennis KRISTA – este un junior capabil, cu un foarte bun potețial fizic și mental, resurse ce-l pot ajuta, în timp, – printr-o pregătire susținută și prin răbdare – să acceadă înspre zone înalte de performanță în fotbalul 11 vs 11, la nivel național, și nu numai. Un junior cu un profil defensiv, care se remarcă în zona centrală a apărării, acolo unde, prin jocul său și prin intervențiile sale, ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Dennis KRISTA

 

Andrei IENĂȘESCU – un junior competent, având multe resurse fizice și mentale, care ies la iveală din ce în ce mai evident, ce-l pot ajuta să înainteze – printr-o pregătire riguroasă și prin îmbunătățirea și cizelarea parametriilor tehnici – înspre înalta performanță din fotbalul 11 vs 11, atât la juniorii mari, de elită, cât și la seniori. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă prin jocul său simplu și eficient, în zona de atac, mai ales în careul advers, acolo unde reușește să aibă execuții interesante, la finalizare. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Andrei IENĂȘESCU

 

Mario ȘERBANeste un junior interesant, cu multiple calități fizice și mentale, ce-l pot ajuta – printr-o pregătire susținută, în continuare, prin răbdare și prin determinare – să ajungă la nivele înalte de performanță în fotbalul 11 vs 11. Un portar curajos, cu o progresie bună în timp, care se remarcă prin jocul său ce cuprinde multe elemente cerute la ora actuală în fotbalul modern pentru acest dificil post (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Mario ȘERBAN

 

David KOVACS – un junior iscusit, cu multiple calități fizice și mentale, unele dintre ele deosebite, care poate accede – printr-o cizelare mai aprofundată a parametriilor tehnici și printr-o pregătire susținută, în continuare – înspre zone superioare de performanță și competitivitate. un jucător polivalent, cu accente defensive, util în agrenajul de desfășurare al echipei, care poate ”acoperi”, la fel de bine, mai multe posturi atât în zona laterală, cât și centrală. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

David KOVACS

 

 

Dragoș SISE

 

 

Alexandru BIDICA

 

 

Mark MORUȚ

 

 

David BIDICA

 

 

David STĂNOI

 

 

Raul TODINCĂ

 

 

Patrick BAERAM

 

 

Raul PATACHIA

 

 

Vlad MICULESCU

 

 

Octavian UTFINEANT

 

 

Mario MATEI

 

 

Radu DRĂGULESCU

 

 

Filip ANGHEL

 

 

Raul GÂRLONȚA

 

 

Răzvan GLĂVAN

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *