• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Răzvan SABĂU P12006

Răzvan SABĂU

2012

Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Răzvan SABĂU este un junior agil, având multe calități mentale deosebite, valențe importante în dezvoltarea unui caracter puternic, dispus să performeze – prin răbdare și printr-o rigurozitae susținută – atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Răzvan SABĂU este un jucător cu profil defensiv, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde prin jocul său determinat și tenace ajută ansamblul de desfășurare al echipei. Un player dinamic, cu un bun plasament și o bună intuiție a jocului, combativ în exprimarea din teren, având intervenții oportune, bun în duelurile 1 vs 1, fără teamă de adversari, indiferent de statura lor. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort susținut, precum și o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție.

 

Răzvan SABĂU este un junior interesant, perseverent, curajos și inteligent, având un moral bun și un caracter viguros, atent la detalii și dispus la sacrificiu pentru ceea ce-și dorește, serios și determinat atât la jocuri, cât și în pregătire. De urmărit cu atenție evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 20%
Picior Drept 80%

GALERIE FOTO

Share Social Media