• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Raul MLADIN P12004

Raul MLADIN

2012

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Raul MLADIN este un junior talentat, cu un bun potential tehnic și mental, calități ce-l pot ajuta să dezvolte o traiectorie ascendentă – printr-o pregătire susținută, prin determinare și prin răbdare – înspre fotbalul de performanță atât la nivel national, cât și European.

 

Raul MLADIN este un jucător polivalent, cu accente ofensive, având un foarte bun randament în zona centrală, acolo unde prin jocul său și prin soluțiile corect alese ajută ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, cu ambele picioare, având o viziune foarte bună a jocului, un deosebit spirit de anticipare a desfășurării fazelor, combativ și dinamic în exprimarea din teren, cu un foarte bun serviciu de pase, execuții interesante, având un șut bun și précis, precum și un dribling eficient. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și o bună viteză.

 

Raul MLADIN este un junior cu personalitate, inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, având un caracter viguros, concentrat și serios atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

GALERIE FOTO

Share Social Media