• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Raul GOIA B2611

Raul GOIA

2009

Raul GOIA
Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Raul GOIA este un junior interesant, cu multiple calități tehnice și fizice, valențe deosebite, ce pot determina, în viitor, – printr-o pregătire riguroasă și prin răbdare –  o ascensiune majoră înspre fotbalul de performanță la nivel național și nu numai.

 

Raul GOIA este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă, mai ales în zonele laterale,  printr-un joc modern, de tip spaniol, dublat de o puternică determinare, deosebit de uitlă în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, dinamic și combativ în exprimarea din teren, cu un foarte bun aport atât pe fază defensivă, cât și ofensivă, având o bună intuiție a jocului și o foarte mare disponibiliate la efort, suplinindu-și, de multe ori, coechipierii. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort susținut, precum și viteză atât de deplasare, cât și de reacție.

 

Raul GOIA este un junior promițător, dornic de afirmare și de progres, cu un caracter viguros și un spirit puternic, intuitiv și atent la detalii, determinat și serios în tot ceea face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%
Social Media

GALERIE FOTO