• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Raul BUGNARIU B2612

Raul BUGNARIU
raul-bugnariu-sfinx-football

2009

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Raul BUGNARIU este un junior abil, având multe calități tehnice și mentale, valențe aparte, ce-l pot ajuta să evolueze – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și prin îmbunătățirea parametriilor fizici – către performanța de înalt nivel atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Raul BUGNARIU este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zona  mediană, surprinzând, de multe ori, prin schimbările sale de direcție de atac, de regulă din parte laterală înspre zona centrală, deosebit de util în ansamblul ofensiv de desfășurare al team-ului. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, inteligent și dinamic în exprimarea din teren, având execuții de bună calitate, un șut puternic și precis, o bună intuiței a jocului, o reacție bună în condiții de adversitate și spațiu restrâns, combativ și tenace în dueluri. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut.

 

Raul BUGNARIU este un junior inteligent, atent la detalii, intuitiv și dinamic, având un caracter viguros și un mental pozitiv, dornic de afirmare și de progres, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

PORTOFOLIU INDIVIDUAL

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 75%
Picior Drept 25%

GALERIE FOTO

Share Social Media