• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Rareș PIRINGIU P15016

Rareș PIRINGIU

2015

Club Actual

POSTURI

50%
Mijlocaș
50%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Rareș PIRINGIU este un junior de perspectivă, având multiple calități tehnice și fizice, valențe ce-l pot ajuta, de-a lungul timpului, – printr-o abordare riguroasă, printr-o pregătire temeinică, prin determinare și mai mult curaj – să poată dezvolta o carieră interesantă, la nivel înalt, atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Rareș PIRINGIU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, inclus pe lista NEXT GENERATION U8, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care poate activa pe mai multe posturi, atât în zona mediană, cât și în atac, având un rol important în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, mai ales în regim de viteză, având un dribling eficient, execuții foarte bune, cu o bună anticipație a desfășurării fazelor de joc și creativ în soluțiile de joc alese. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având un fitness general bun, o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție, precum și o bună motricitate.

 

Rareș PIRINGIU este un junior talentat, isteț, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros, serios atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 70%
Picior Drept 30%

GALERIE FOTO

Share Social Media