• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Rareș IORDACHE P11002

Rareș IORDACHE

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Rareș IORDACHE este un junior talentat, având un foarte bun potential tehnic, valențe deosebite ce-l pot ajuta să dezvolte – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și susținută – o traiectorie ascendentă înspre fotbalul de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Rareș IORDACHE este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său ”vitezist”, reușește să creeze un joc surprinzător și eficient, în același timp, util și dinamic în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, nativ, având o lovire și un control al mingii foarte bune, mai ales în regim de viteză, intuitiv și tenace în exprimarea din teren, cu execuții spectaculoase și soluții inteligent alese, având un șut précis, un bun executant de lovituri libere, cu o bună anticipare a desfășurării fazelor. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate, o foarte bună viteză de reacție, dar și de deplasare, precum și o bună capacitate de efort susținut.

 

Rareș IORDACHE este un junior de reală perspectivă, ambițios, dornic de afirmare și de competiție, având un moral pozitiv și un caracter viguros, serios și determinat în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 70%
Picior Drept 30%

GALERIE FOTO

Share Social Media