• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Rareș GHIȚĂ-FLORESCU P11045

Rareș GHIȚĂ-FLORESCU

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Rareș GHIȚĂ-FLORESCU este un junior de reală perspectivă, având multiple calități tehnice și fizice, valențe deosebite, multe dintre ele, ce-l pot ajuta să aibă o traiectorie ascendentă – printr-o pregătire susținută și riguroasă – înspre înalta performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la nivel de seniori.

 

Rareș GHIȚĂ-FLORESCU este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă prin execuții deosebite și prin lejeritatea cu care se manifestă în ansamblul ofensiv al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, cu ambele picioare, dinamic și tenace în exprimarea din teren, cu o foarte bună reacție de pătrundere, un fuleu deosebit, intră foarte bine în combinații de joc cu coechipierii, având un dribling eficient și o bună intuiție a desfășurării fazelor. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort, precum și viteză.

 

Rareș GHIȚĂ-FLORESCU este un junior talentat, dornic de afirmare și de progres, avînd un mental pozitiv și un caracter viguros, serios și determinat atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media