• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Rareș Cristian SIMILIE P09004.2 Nivel2

Rareș Cristian SIMILIE
9.7/10
Club actual
❖ COORDONATE
2009
2009

AN NAȘTERE

1.78 m
1.78 m

ÎNĂLȚIME

66 KG
66 KG

GREUTATE

🌀 POSTURI
100%
Portar
☇ SCURTĂ DESCRIERE

Rareș Cristian SIMILIE este un junior promițător, cu multe valențe tehnice și mentale, unele dintre ele deosebite, calități ce-l pot ajuta să desfășoare o traiectorie ascendentă – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și prin determinare –  înspre zone înalte de performanță și competitivitate atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Un tânăr portar care a crescut, din toate punctele de vedere, ajungând la un nivel foarte bun, din punct de vedere fotbalistic și mental, remarcabil pentru vârsta sa, având o presepectivă interesantă atât națională, cât și europeană.

🌀 ABILITĂȚI

MEDIA ABILITĂȚI TEHNICE 9,56

☇ SCURTĂ DESCRIERE (PARTEA 2)

Rareș Cristian SIMILIE este un portar talentat, care se remarcă prin jocul său pragmatic și tehnic, în egală măsură, reușind să dea încredere ansamblului de desfășurare și de exprimare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, un lucru destul de rar întâlinit, dar și foarte căutat în fotbalul actual, pentru postul pe care activează, având intervenții sigure și oportune, reacții și reflexe bune, curajos și dinamic în exprimarea din teren, cu o foarte bună comunicare cu coechipierii, intuitiv și tenace în duleurile 1 vs 1.

 

Un junior inteligent, cu personalitate, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros și un spirit puternic, un mental deosebit, determinat și serios atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. 

🌀 ABILITĂȚI

MEDIA ABILITĂȚI MENTALE 9,54

☇ SCURTĂ DESCRIERE (PARTEA 3)

Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, o bună motricitate, o foarte bună viteză de reacție, precum și o foarte bună capacitate de efort susținut. Un portar agil, cu  o foarte bună coordonare, precum si o bună detentă.

De urmărit ăn continuare evoluția sa.

ABILITĂȚI

MEDIA ABILITĂȚI FIZICE 10,00

MEDIA GENERALĂ PLAYER
Culorile Clubului
❍ ÎNDEMÂNARE
40%
Picior Stâng
60%
Picior Drept
🏆 CV LEGITIMĂRI

☈ 

❍ Album Foto
Share Social Media