• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Rareș Cristian SIMILIE B2615

Rareș Cristian SIMILIE

2009

Club Actual

POSTURI

Portar 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Rareș Cristian SIMILIE este un junior promițător, cu multe valențe tehnice și mentale, unele dintre ele deosebite, calități ce-l pot ajuta să desfășoare o traiectorie ascendentă – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și prin determinare –  înspre zone înalte de performanță și competitivitate atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Rareș Cristian SIMILIE este un portar talentat, care se remarcă prin jocul său pragmatic și tehnic, în egală măsură, reușind să dea încredere ansamblului de desfășurare și de exprimare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, un lucru destul de rar întâlinit, dar și foarte căutat în fotbalul actual, pentru postul pe care activează, având intervenții sigure și oportune, reacții și reflexe bune, curajos și dinamic în exprimarea din teren, cu o foarte bună comunicare cu coechipierii, intuitiv și tenace în duleurile 1 vs 1. Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, o bună motricitate, o foarte bună viteză de reacție, precum și o foarte bună capacitate de efort susținut.

 

Rareș Cristian SIMILIE este un junior inteligent, cu personalitate, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros și un spirit puternic, un mental deosebit, determinat și serios atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media