• 8 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Rareș BOTOJEL P15014

Rareș BOTOJEL

2015

Club Actual

POSTURI

100%
Fundaș

SCURTĂ DESCRIERE

Rareș BOTOJEL este un jucător interesant, având multiple calități fizice și mentale, valențe deosebite, multe dintre ele, ce-l pot ajuta, în viitor, – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și riguroasă – să acceadă înspre zone de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Rareș BOTOJEL este un jucător polivalent, având accente defensive, inclus pe lista NEXT GENERATION U8, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care se remarcă pritr-un stil britanic și eficient de joc, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, combativ și tenace în exprimarea din teren, având o bună intuiție a jocului și un bun plasament, se descurcă bine în duleurile 1 vs 1, cu un bun serviciu de deposedare și de recuperare. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, un fitness general bun, precum și o bună motricitate.

 

Rareș BOTOJEL este un junior de perspectivă, isteț, atent la detalii, curajos și intuitiv, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media