• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Rareș BOGDAN P15017

Rareș BOGDAN

2015

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Rareș BOGDAN este un junior talentat, având multiple calități tehnice și mentale, valențe importante care pot determina o ascensiune interesantă și surprinzătoare – printr-o pregătire riguroasă și prin determinare – înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la nivel de seniori.

 

Rareș BOGDAN este un jucător polivalent, având accente ofensive, care se remarcă prin travaliul său și prin soluțiile de joc alese, deosebit de util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, de tip argentinian, cu o lovire și un control al mingii bune, cu ambele picioare, dinamic și curajos în exprimarea din teren, având un șut précis, un dribiling eficient, o bună intuiție a jocului și o bună poziționare, pe ambele faze de joc. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, avînd o bună capacitate de efort susținut, un fitness general bun și o bună motricitate.

 

Rareș BOGDAN este un junior de perspectivă, inteligent, atent la detalii, curajos, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media