• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Radu Ștefan VOICU P13012

Radu Ștefan VOICU

2013

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Radu Ștefan VOICU este un junior de reală perspectivă, având multiple calități tehnice, valențe deosebite ce pot ajuta și determina – prin răbdare, printr-o îmbunătățire a parametriilor fizici și prin ambiție – o traiectorie interesantă și ascendentă înspre o carieră de performer atât la nivel national, dar și la nivel European.

 

Radu Ștefan VOICU este un junior polivalent, având accente ofensive, ce se remarcă în zona centrală, acolo unde jocul său are un randament bun și ajută mult ansamblul  de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având un dribling deosebit, aparte, o foarte bună calitate la atingerea balonului, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, cu o bună anticipare a desfășurării fazelor, schimbări de direcție imprevizibile și un bun serviciu de pase. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare, precum și o bună motricitate.

 

Radu Ștefan VOICU este junior talentat, de viitor, cu un bun potențial tehnic, dornic de afirmare și de competiție, dinamic, având un caracter viguros și un mental pozitiv, inteligent și perseverent, disciplinat și serios la jocuri, dar și în procesul de pregătire și instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media