• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Radu JURJE P14006

Radu JURJE

2014

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 20%
Atacant 80%

SCURTĂ DESCRIERE

Radu JURJE este un junior de perspectivă, având multe valențe tehnice și fizice, calități ce-l pot ajuta să aibă o traiectorie ascendentă – printr-o pregătire susținută în continuare și printr-o îmbunătățire a parametriilor fizici – înspre fotbalul de performanță atât la nivel national, cât și european.

 

Radu JURJE este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zona centrală, un atacant oportunist și pragmatic, util în angrenajul de desfășurare al echipei, care poate face diferența prin soluțiile pe care le alege în timpul jocului. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având o bună intuiție a jocului, un simț aparte al fazelor și al așezării în teren, bun finalizator în fața porții adverse. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză atât de reactive, cât și de deplasare.

 

Radu JURJE este un junior cu un moral bun, inteligent, atent la detalii, sociabil și determinat atunci când este interesat de un anumit lucru/scop. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

Galerie Foto