• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Radu Bobo MINCU P11018

Radu Bobo MINCU

2011

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Radu Bobo MINCU este un junior talentat, de reală perspectivă, cu multe calități tehnice, valențe ce-l pot ajuta în desfășurarea unui traseu ascendent – alături de o îmbunătățire permanentă a randamentului și a unei forme fizice adecvate performanței – înspre o  carieră interesantă atât la nivel national, cât și European.

 

Radu Bobo MINCU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă, în mod deosebit, în părțile laterale, acolo unde dezvoltă un joc rapid și tehnic, uneori prea individual, dar util în agrenajul de desfășurare al ansamblului echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii și un control foarte bun al balonului, mai ales în regim de viteză, genul de mijlocaș box to box, chiar dacă activează în zonele laterale, combativ și tenace în exprimarea din teren, având un dribling debordant și o bună intuiție a desfășurării fazelor. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză atât de reacție, cât și  de deplasare.

 

Radu Bobo MINCU este un junior inteligent, cu personalitate, dornic de afirmare și de progres, atent la detalii, serios atât la jocuri, cât și la antrenament. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media