• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Radu ARDELEAN P13016

Radu ARDELEAN

2013

Club Actual

POSTURI

Portar 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Radu ARDELEAN este un junior talentat, având multiple calități fizice și tehnice, valențe ce-l pot ajuta să desfășoare o traiectorie ascendentă – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și prin determinare – înspre înalta performanță atât la nivel national, cât și European.

 

Radu ARDELEAN este un portar curajos, unul dintre cei mai buni portari, ai generației sale, din România, inclus în lista Next Generation U10, ediția 2022-2023, la nivel European, care se remarcă prin intervențiile sale și prin siguranța pe care o dă, de multe ori, echipei sale. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii și un joc de picior foarte bun, pentru postul pe care evoluează, având o bună anticipare a desfășurării fazelor, intervenții oportune, curajos și tenace în exprimarea din teren, cu reflexe și reacții bune, precum și o bună priză a balonului. Un jucător cu un fizic armonios, înalt, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, o bună motricitate și agilitate.

 

Radu ARDELEAN este un junior talentat, cu personalitate, inteligent și curajos, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros și un mental pozitiv, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și de instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

Galerie Foto