• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Petru CONSTANTIN P11041

Petru CONSTANTIN

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Fundaș

SCURTĂ DESCRIERE

Petru CONSTANTIN este un junior interesant, având multiple calitați fizice și mentale, abilități deosebite care-l pot ajuta, în parcursul evoluției sale, – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și prin determinare – să parcurgă un trend ascendent înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Petru CONSTANTIN este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă, deocamdată, în zonele laterale, acolo unde, prin plasamentul și intuiția sa, ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, inteligent și intuitiv în exprimarea din teren, având o bună viziune a jocului, intervenții sigure și o deposedare curată. Un jucător înalt, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună capacitate de efort susținut și un fitness general bun.

 

Petru CONSTANTIN este un junior de perspectivă, dornic de afirmare, inteligent, atent la detalii, având un caracter viguros și un mental pozitiv, (uneori) introvertit, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și de intruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media