• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Patrik DOLTU UȚAN P11030

Patrik DOLTU UȚAN

2011

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Patrik DOLTU UȚAN este un junior de perspectivă, cu multe abilități tehnice și fizice, calități ce-l vor ajuta să poată accede, în viitor, – prin răbdare, prin determinare și  printr-o pregătire susținută – înspre zone înalte de performanță atât la nivel de junior mari, cât și la seniori.

 

Patrik DOLTU UȚAN este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă prin angajamentul său pe fază de atac și printr-o determinare pozitivă în soluționarea fazelor la finalizare. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, intuitiv și tenace în exprimarea din teren, având un șut puternic și précis, un dribling bun și o bună poziționare, precum și o bună anticipare a desfășurării fazelor. Un jucător de forță, cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate.

 

Patrik DOLTU UȚAN este un junior cu personalitate, îi place să ia decizii, având un mental bun, curajos în multe momente, determinat, dornic de afirmare și de progres, serios atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

GALERIE FOTO

Share Social Media