• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Patrick TAKACS P14012

Patrick TAKACS

2014

Club Actual

POSTURI

80%
Fundaș
20%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Patrick TAKACS este un junior interesant, cu multiple valențe mentale și tehnice, calități deosebite, multe dintre ele, ce-l pot ajuta – printr-o cizelare a resurselor proprii, prin răbdare și printr-o pregătire susținută – să aibă un trend ascendent înspre performanță atât la nivel national, cât și European.

 

Patrick TAKACS este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă în zona centrală, putând evolua pe mai multe posturi și care, prin jocul său eficient, ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, curajos și inteligent în exprimarea din teren, un joc simplu, fără complicații inutile, având o bună anticipare a jocului și o bună reacție în dinamica defensivă. Un jucător atletic, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, puternic ”pe picioare”, cu o bună viteză de deplasare, precum și o foarte bună capacitate de efort susținut.

 

Patrick TAKACS este un junior de perspectivă, inteligent și intuitiv, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un moral pozitiv și un caracter viguros, determinat și serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media