• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Patrick PÎRVUȚOIU B2587

Patrick PÎRVUȚOIU
Patrick PÎRVUȚOIU

2008

Club Actual

POSTURI

Portar 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Patrick PÎRVUȚOIU este un junior talentat, cu multiple calități fizice și tehnice, unele dintre ele deosebite, căutate la ora actuală în fotbalul modern pentru postul pe care activează, resurse ce-l pot ajuta să acceadă  – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și multă determinare, în continuare – spre zone înalte de performanță la nivel național, și nu numai.

 

Patrick PÎRVUȚOIU este un portar de reală perspectivă, care se face remarcat prin statura sa, chiar dacă joacă la o categorie mai mare de vărstă, reușind prin jocul său să dea încredere și siguranță coechipierilor din defensivă în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player curajos, cu un bun joc de picior, având reflexe și reacții bune, o bună viziune a jocului și o comunicare pragmatică, degajări foarte bune și precise atât cu piciorul, cât și cu mâna, un simț bun al spațiilor și al poziționării, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, cu ieșiri temerare în duelurile 1 vs 1. Un jucător înalt, cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare.

 

Patrick PÎRVUȚOIU este un junior promițător, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, având un moral bun și un caracter viguros, determinat și serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%
Share Social Media