• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Patrick CRIȘAN P15012

Patrick CRIȘAN

2015

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Patrick CRIȘAN este un junior de perspectivă, cu un bun potential tehnic și mental, având multiple valențe interesante cel-l pot ajuta să evolueze și să acceadă, în viitor, – prin răbdare și printr-o pregătire susținută – înspre înalta performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Patrick CRIȘAN este un jucător polivalent, complex în exprimare, inclus în lista NEXT GENERATION U8, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care poate juca, la fel de bine, atât în registrul ofensiv, cît și în cel defensiv. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamic și tenace în exprimarea din teren, având o bună intuiție a desfășurării fazelor și o foarte bună viziune a jocului, o bună poziționare, un dribling eficient, curaj, un serviciu bun de pase și un șut foarte bun. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză, un fitness general bun, precum și motricitate și capacitate de efort susținut.

 

Patrick CRIȘAN este un junior talentat, inteligent, creativ, atent la detalii, dornic de progres, având un caracter viguros și un mental pozitiv, determinat și serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media