• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Patrick ABU-LEBDA P10003.2-Nivel 2

Patrick ABU-LEBDA
8.57/10
❖ COORDONATE
2010
2010

AN NAȘTERE

1.57 m
1.57 m

ÎNĂLȚIME

47 KG
47 KG

GREUTATE

🌀 POSTURI
100%
Mijlocaș
☇ SCURTĂ DESCRIERE

Patrick ABU-LEBDA este un junior de perspectivă, cu multiple valențe fizice și mentale, ce-l vor ajuta, în viitor, printr-o pregătire susținută și prin răbdare, să poată performa la un nivel ridicat de competitivitate.

 

Un jucător polivalent, genul de mijlocaș box to box, care se adaptează rapid jocului atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv, remarcându-se  prin discliplina sa în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o foarte bună progresie de-a lungul timpului, constant, fără oscilații mari în exprimare, cu o lovire și un control al mingii bune, având un dribling eficient, o bună viziune a jocului, combativ și tenace în dueluri.

🌀 ABILITĂȚI

MEDIA ABILITĂȚI TEHNICE 8,47

☇ SCURTĂ DESCRIERE (Partea 2)

Patrick ABU-LEBDA este un junior cu personalitate, având un spirit puternic, dornic de afirmare și de competiție, inteligent și atent la detalii, curajos li tenace în exprimarea din teren, serios în tot ceea ce face atât în pregătire, cât și la jocuri.

🌀 ABILITĂȚI

MEDIA ABILITĂȚI MENTALE 8,62

☇ SCURTĂ DESCRIERE (PARTEA 3)

Un jucător puternic, de forță, cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză de deplasare, cu o bună motricitate și coordonare

ABILITĂȚI

MEDIA ABILITĂȚI FIZICE 8,60

MEDIA GENERALĂ PLAYER
❍ ÎNDEMÂNARE
35%
Picior Stâng
65%
Picior Drept
Culorile Clubului
🏆 CV LEGITIMĂRI
❍ Album Foto
Share Social Media
❍ VIDEO