• 21 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Ovidiu Ștefan RĂDOIU B2469

Ovidiu Ștefan RĂDOIU

2011

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Ovidiu Ștefan RĂDOIU este un junior talentat, cu multiple valențe, tehnice și fizice, ce-i vor permite, în viitor, printr-o pregătire susținută și prin răbdare, să performeze în fotbalul de nivel înalt.
 
Ovidiu Ștefan RĂDOIU este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă în zona centrală a apărării, acolo unde este turnul de control al acesteia, cu un joc deosebit de pragmatic și sigur. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având un simț aparte de anticipare al fazelor, atent la detalii, curajos în intervenții, cu un bun joc aerian și o exprimare elegantă în teren. Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună viteză de deplasare, precum și o foarte bună capacitate de efort susținut.
 

Ovidiu Ștefan RĂDOIU este un junior de mare perspectivă, inteligent și curajos, dornic de afirmare, un spirit de lider, cu un moral deosebit și un caracter viguros, serios în tot ceea ce face atât la meciuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

Sustinem sportul juvenil

SOCIAL - MEDIA