• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Olivian PĂȘCĂNUȚ P11040

Olivian PĂȘCĂNUȚ

2011

Club Actual

POSTURI

80%
Mijlocaș
20%
Fundaș

SCURTĂ DESCRIERE

Olivian PĂȘCĂNUȚ este un junior interesant, având multiple calități mentale și fizice, valențe aparte și deosebite, unele dintre ele, ce-l pot ajuta să desfășuare un trend ascendent înspre un statut de performer atât în fotbal, cât și în orice alt domeniu în care dorește să activeze în viitor.

 

Olivian PĂȘCĂNUȚ este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă în zona centrală, acolo unde, prin jocul său inteligent, reușește să dea un plus întregului ansamblu de desfășurare al echipei. Un player atent la detalii, cu o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, având o bună anticipare a fazelor, un simț aparte al temperării jocului, plasament bun și viziune, precum și un bun serviciu de recuperare și de pase. Un jucător de forță, cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și o bună motricitate.

 

Olivian PĂȘCĂNUȚ este un junior de perspectivă, cerebral și dinamic în exprimarea din teren, având un moral pozitiv și un caracter viguros, dornic de afirmare și de progres, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și de instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media