• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Nicolas NEMEȘ P13006

Nicolas NEMEȘ

2013

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Nicolas NEMEȘ este un junior iscusit, având multiple calități tehnice și mentale, abilități deosebite ce-l pot ajuta, în viitor, – printr-o pregătire riguroasă și susținută –  să dezvolte un trend ascendant înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la cel de seniori.

 

Nicolas NEMEȘ este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său purtat în viteză, ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și cu un control al mingii bune, mai ales în regim de viteză și în condiții de adversitate, dinamic și curajos în exprimarea din teren, cu o bună viziune a jocului și un spirit intuitiv. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare, precum și o bună capacitate de efort susținut.

 

Nicolas NEMEȘ este un junior de perspectivă, dornic de afirmare și de competiție, inteligent, atent la detalii, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în timpul antrenamentelor. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media