• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Nicolas BANU P13015

Nicolas BANU

2013

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Nicolas BANU este un junior de perspectivă, având un bun potential mental și tehnic, calități deosebite, multe dintre ele, ce pot determina – printr-o pregătire susținută, prin răbdare și printr-o îmbunătățire a parametriilor fizici –  o ascensiune interesantă înspre înalta performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Nicolas BANU este un jucător cu profil ofensiv, inclus în lista Next Generation U10, la nivel European, care se remarcă prin soluțiile tehnice alese în timpul jocului, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu un control și o lovire a mingii bune, curajos și inteligent în exprimarea din teren, având o bună intuiție a desfășurării fazelor, execuții interesante, viziune a jocului și un oportunism aparte, specific atacanților. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză de reacție, motricitate, precum și capacitate de efort susținut.

 

Nicolas BANU este un junior talentat, inteligent și dinamic, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv, un spirit de învingător și un caracter viguros, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

Galerie Foto