• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Nicholas DASCĂLU B2610

Nicholas DASCĂLU

2010

Nicholas DASCĂLU
Club Actual

POSTURI

Mijlocaș - 1005 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Nicholas DASCĂLU este un junior promițător, cu multe valențe tehnice deosebite, calități ce pot determina, în perspectivă, – printr-o pregătire susținută, prin răbdare și prin determinare – un trend ascendent înspre performanță și competitivitate la nivel național, dar și european.

 

Nicholas DASCĂLU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, ce poate activa pe multe posturi atât în zona centrală, cât și laterală, care se remarcă printr-un joc tehnic, altruist, pus în slujba echipei, deosebit de util în ansamblul de desfășurare al team-ului. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având un șut puternic și precis, o deosebită biomeanică de lovire a balonului, altruist și combativ în exprimarea din teren, având un dribling foarte bun și un excelent serviciu de pase, un foarte bun executant de lovituri libere, cu un simț intuitiv aparte de desfășurare al jocului și o viziune bună a ansamblului.  Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

Nicholas DASCĂLU este un junior de reală perspectivă, inteligent și atent la detalii, având un moral bun și un caracter viguros, dornic de afirmare,determinat și serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%
Social Media

GALERIE FOTO