• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Mihai Tudor DOBRIN P12015

Mihai Tudor DOBRIN

2012

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Mihai Tudor DOBRIN este un junior de perspectivă, având multiple valențe tehnice, mentale și fizice, calități interesante și deosebite, care pot determina, în viitor, – printr-o pregătire riguroasă și susținută, prin răbdare și printr-o abordare atentă, minuțioasă – o ascensiune orientată înspre zone de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Mihai Tudor DOBRIN este un jucător polivalent, inclus în lista NEXT GENERATION U11, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care poate juca pe mai multe posturi, la fel de bine, și care se evidențiază, deocamdată, în zonele laterale, acolo unde reușește să aducă o contribuție desoebită în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, inteligent și dinamic în exprimarea din teren, având un dribling eficient, o foarte bună viziune a jocului, un spirit bun de anticipație al fazelor de joc și un serviciu bun de pase. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având un fitness general bun, o bună motricitate, precum și o bună capacitate de efort susținut.

 

Mihai Tudor DOBRIN este un junior talentat, cu personalitate, inteligent și (puțin) introvertit, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios și determinat atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 70%
Picior Drept 30%

GALERIE FOTO

Share Social Media