• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Mihai OPREA P12012

Mihai OPREA

2012

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Mihai OPREA este un junior de reală perspectivă, având multiple calități fizice și tehnice, valențe deosebite, multe dintre ele, ce pot determina – prin răbdare și printr-o pregătire susținută – un trend ascendent înspre înalta performanță atât la nivel national, cât și European.

 

Mihai OPREA este un jucător polivalent, cu accente ofensive, campion al României la Turneul Final Național Sfinx U11, cu Atletico Arad, în ediția 2022-2023, declarant MVP-ul Turneului și cel mai bun jucător din țară, în acel sezon, inclus în lista Next Generation U11, la nivel European 2023. Un player tehnic, complex, cu o lovire și un control al mingii bune, mai ales în regim de viteză, care se remarcă în zonele laterale, având o  foarte bună intuiție a desfășurării fazelor, execuții interesante, un dribling eficient, dinamic și tenace în exprimarea din teren. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție, precum și o bună capacitate de efort susținut.

 

Mihai OPREA este un junior talentat, de perspectivă, inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios și determinat atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 70%
Picior Drept 30%

GALERIE FOTO

Share Social Media