• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Matei David STAN P14005

Matei David STAN
0
Under 10
Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 30%
Atacant 70%

Scurta Descriere

Matei David STAN este un junior talentat, având multiple calități tehnice și fizice, valențe ce-l vor ajuta să acceadă, în viitor, – prin răbdare și printr-o pregătire riguroasă – înspre fotbalul de nivel înalt atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Matei David STAN este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă în ambele faze faze ale jocului, mai ales în zona centrală, acolo unde prin jocul său aduce un aport deosebit în angrenajul echipei. Un player tehnic, cu o bună lovirea a mingii și un control foarte bun al balonului, combativ și tenace în dueluri, curajos în exprimare, având o bună viziune a jocului și o bună anticipare a desfășurării fazelor. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

Matei David STAN este un junior de reală perspectivă, dornic de afirmare și de competiție, inteligent și curajos, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

Galerie Foto