• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Marius POPA P11009

Marius POPA

2011

Club Actual

POSTURI

Portar 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Marius POPA este un junior de perspectivă, având multiple calități fizice și mentale, calități ce pot determina un trend ascendent și interesant – prin răbdare, determinare și printr-o pregătire riguroasă – înspre performanță atât la nivel national, cât și European.

 

Marius POPA este un portar talentat, echilibrat în exprimarea din teren, Campion Național juniori U11, la Turneul Final Sfinx, sezon 2021-2022, care se remarcă prin intervențiile sale, precum și prin excelenta poziționare, mai ales în duelurile 1 vs 1, având un aport major în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player cerebral și intuitiv, curajos și tenace atunci când jocul o cere, având intervenții oportune, reflexe și reacții bune, închide foarte bine unghiurile de acțiune ale adversarilor, o priză bună de prindere a mingii. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună mobilitate și o dinamică bună în reacții.

 

Marius POPA este un junior talentat, dornic de afirmare și de competiție, curajos, echilibrat și calm în decizii, având un moral bun și un caracter viguros, serios în tot ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 20%
Picior Drept 80%

Galerie Foto

Distribuie

Galerie Video