• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Mario Valentin HANGHIUC P13009

Mario Valentin HANGHIUC

2013

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Mario Valentin HANGHIUC este un junior talentat, având un bun potențial tehnic și fizic, valențe deosebite ce pot determina – prin răbdare, perseverență, și printr-o mai mare încredere în propriile resurse evidente – o ascensiune interesantă spre înalta performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Mario Valentin HANGHIUC este un jucător cu profil ofensiv, care se evidențiază printr-o remarcabilă acuratețe și pragmatism la finalizare, în fața porții adverse, ce ajută mult, în multe momente, ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamic și pragmatic în exprimarea din teren, având execuții interesante, o bună poziționare, precum și un șut précis, desebit de interesant în biomecanică. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză de deplasare, precum și motricitate.

 

Mario Valentin HANGHIUC este un junior de perspectivă, atent la detalii, dornic de afirmare, care ar putea avea o evoluție deosebită din momentul în care va căpăta mai multă încredere în propriile resurse evidente, serios în ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media