• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Mario Andrei LASCU P11047

Mario Andrei LASCU

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Mario Andrei LASCU este un junior de perspectivă, având un bun potential mental și tehnic, calități însemnate, multe dintre ele, care-l pot ajuta și pot determina, în viitor, – printr-o pregătire susținută și prin răbdare – o ascensiune interesantă înspre perfomanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Mario Andrei LASCU este un jucător polivalent, care se remarcă prin travaliu său în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său dinamic, ajută ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o foarte bună lovire a mingii, curajos și tenace în exprimarea din teren, având o inteligență nativă a jocului, o bună intuiție a desfășurării fazelor, jucând foarte bine ambele faze de joc ofensiv-defensiv, un serviciu bun de recuperare și de pase, un control bun al mingii în regim de viteză. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună viteză de reacție, dar și de deplasare, o bună motricitate, precum și  capacitate de efort susținut.

 

Mario Andrei LASCU este junior interesant, ambițios și inteligent, atent la detalii, dinamic și curajos, având un caracter viguros și un spirit de invingător, precum și un mental pozitiv, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media