• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Marc Răzvan IANCU P11003

Marc Răzvan IANCU

2011

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Marc Răzvan IANCU este un junior talentat, cu un bun potențial tehnic și fizic, calități ce pot determina o ascensiune interesantă  – printr-o pregătire riguroasă și prin răbdare – înspre fotbalul de performanță la nivel national, dar și international, atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Marc Răzvan IANCU este un junior polivalent, cu accente ofenisve, care se remarcă, deocamdată, prin jocul său pragmatic, cu multe finalizări reușite, dar care poate acoperi o largă paletă de partituri sau posturi. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având un simț deosebit al porții adverse, dar și al desfășurării de ansamblu al jocului, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, având o foarte bună finalizare, un șut puternic și précis, plus execuții deosebite și pragmatice. Un jucător cu un fizic armonios, avînd o bună motricitate, o bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare.

 

Marc Răzvan IANCU este un junior de perspectivă, dornic de afirmare și de competiție, inteligent și intuitiv, atent la detalii, dinamic și curajos, în multe situații, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și de instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

Galerie Foto

Share Social Media

Galerie Video