• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Lucian VÂLCEA P11016

Lucian VÂLCEA

2011

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Lucian VÂLCEA este un junior talentat, cu multe valențe tehnice, calități deosebite, multe dintre ele, ce-l pot ajuta, în viitor,  – printr-o pregătire riguroasă și printr-o mai mare încredere în propriile reusurse evidente – să acceadă înspre zone înalte de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Lucian VÂLCEA este un jucător polivalent, care se remarcă printr-un joc complex și inteligent, deosebit în zona mediană, acolo unde soluțiile sale alese ajută mult în exprimarea per ansamblu a echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii și un bun control al balonului, cu ambele picioare, având o foarte bună viziune a jocului, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, de multe ori, un mijlocaș box to box, care poate face, la fel de bine, ambele faze, cu un bun joc aerian, având un șut puternic și centrări precise, precum și un eficient joc de pase. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvolatre, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză atât de reacție, cât și de deplasare.

 

Lucian VÂLCEA este un junior de perspectivă, inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, având un moral bun – cu timpul, e bine dacă ar căpăta mai multă încredere și o determinare mai profundă –  și un caracter viguros, serios în tot ceea cea face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

GALERIE FOTO

Share Social Media