• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Lucas FURCEA P11023

Lucas FURCEA

2011

Club Actual

POSTURI

Fundaș 60%
Mijlocaș 40%

SCURTĂ DESCRIERE

Lucas FURCEA este un junior interesant, cu multe calități tehnice și fizice, valențe ce pot reprezenta un important punct de plecare – susținute, în timp, de o pregătire riguroasă, de răbdare și de o încredere mai mari în propriile resurse evidente -înspre înalta performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Lucas FURCEA este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă în zona centrală, acolo unde, prin jocul său și prin buna sa poziționare, aduce un important aport în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o foarte bună lovire a mingii, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, având intervenții oportune și un bun plasament, cu un joc eficient și o bună anticipare a desfășurării fazelor de joc. Un junior de forță, cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și o bună viteză.

 

Lucas FURCEA este un junior inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media