• 8 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Luca VLAD B2609

Luca VLAD

2009

luca-vlad-sfinx-football
Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Luca VLAD este un junior promițător, cu multiple valențe tehnice, calități deosebite ce-l pot ajuta, în viitor, – prin răbdare, printr-o cizelare a parametriilor fizici și prin mai multă determinare – să desfășoare un trend ascendent în fotbalul de performanță la nivel național, dar și european.

 

Luca VLAD este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă în zona mediană, acolo unde prin calitățile sale tehnice și prin intuiție reușește să ”așeze” și să ”clarifice”, de multe ori, ansamblul ofensiv de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, cu ambele picioare, intuitiv și inteligent în exprimarea din teren, genul de mijlocaș modern care caută soluții de joc pragmatice și rapide, fără complicații inutile, având o foarte bună poziționare în teren, cu o bună reacție în condiție de adversitate și spațiu restrâns, având o bună viziune a jocului, preocupat să pună mingea jos, bun executant de lovituri libere, cu un șut puternic și precis, având și un foarte bun serviciu de pase, mai ales decisive. Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare.

 

Luca VLAD este un junior inteligent, intuitiv și pragmatic, cu un caracter viguros și spirit de echipă, dedicat și serios în tot cea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri, care ar putea excela, chiar la nivelul propriei generații,  dacă ar fi mai disponibil la efort susținut. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%
Social Media

GALERIE FOTO