• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Luca Matteo BULITEANU P14014

Luca Matteo BULITEANU

2014

Club Actual

POSTURI

100%
Fundaș

SCURTĂ DESCRIERE

Luca Matteo BULITEANU este un junior interesant, având multiple calități fizice și mentale, abilități aparte ce-l pot ajuta, în perspectivă, – prin răbdare și printr-o pregătire susținută – să aibă un traseu ascendent înspre performanță notabilă atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Luca Matteo BULITEANU este un jucător cu profil defensiv, care se remarcă printr-un joc eficient și determinat, manifestat printr-un dinamism ce dă siguranță anasamblului de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovirea a mingii, având o deosebită intuiție a jocului, un bun executant de lovituri libere, dinamic și tenace și exprimarea din teren, un joc foarte bun de deposedare și transmitere a mingii. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate și forță, precum și o bună capacitate de efort susținut.

 

Luca Matteo BULITEANU este un junior cu personalitate, curajos și inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media