• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Luca DINU P11049

Luca DINU

2011

Club Actual

POSTURI

50%
Fundaș
50%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Luca DINU este un junior interesant, având un bun potential tehnic și fizic, valențe deosebite, multe dintre ele, ce-l pot ajuta să desfășoare o traiectorie ascendentă – prin răbdare, printr-o abordare serioasă și printr-o pregătire riguroasă – înspre înalta performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Luca DINU este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă în zona central-defensivă, atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș, ajutând, prin jocul său inteligent, ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovirea a mingii, intuitiv și agil în exprimarea din teren, având o foarte bună anticipare a desfășurării fazelor, o bună poziționare în teren, un joc aerian bun, un bun serviciu de recuperare și de pase, având o viziune altruistă și un joc eficient. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate și un fitness general bun, cu o bună capacitate de efort susținut.

 

Luca DINU este un junior de perspectivă, inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, curajos și tenace, având un caracter viguros și un mental pozitiv, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evolutia sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media