• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Luca DINȚICĂ P11020

Luca DINȚICĂ

2011

Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Luca DINȚICĂ este un junior cu un bun potential, având multe calități tehnice și mentale, valențe ce pot determina ascensiunea treptată – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și printr-o îmbunătățire a parametriilor fizici –  înspre performanță atât la nivel de junior mari, cât și la seniori.

 

Luca DINȚICĂ este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă, la fel de bine, atât pe zonele laterale, cât și în axul central al apărării, evidențiindu-se prin jocul său intuitiv și prin deposedările sale sigure. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având o bună aticipare a desfășurării fazelor, foarte bun în duelurile 1 vs 1, combativ și tenace în exprimarea din teren, dinamic în ansamblu, cu intervenții simple și pragmatice. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

Luca DINȚICĂ este un junior talentat, inteligent și atent la detalii, dornic de afirmare, având un moral bun și un caracter viguros, serios atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media