• 21 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Iulian ZAMFIR B2001

Iulian ZAMFIR

2004

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 80%
Atacant 20%

SCURTĂ DESCRIERE

Iulian ZAMFIR este un junior de reală perspectivă, care are potențial pentru a evolua, încă de la această vârstă, la nivele superioare în competiții pentru seniori.

 

Iulian ZAMFIR este un jucător polivalent, preponderent ofensiv, care poate juca, la fel de bine, pe mai multe posturi, în funcție de joc și de cerințele tactice ale antrenorului. Este un player tehnic, cu o foarte bună viziune, dar și știință a jocului, matur în exprimarea din teren, având o bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare, și o disponibilitate mare la efort susținut. Un foarte bun executant de lovituri libere și pasator prin excelență, care-și pregătește atent și riguros, prin multă muncă individuală, fiecare execuție tehnică.

 

Iulian ZAMFIR este un junior care are resurse pentru a putea face pasul către echipe sau academii de nivel ridicat, naționale sau europene, este serios și dornic de afirmare, cu calități care-l pot recomanda chiar și pentru loturile naționale de juniori ale României. De urmărit în continuare evoluța sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 70%
Picior Drept 30%

CV LEGITIMĂRI

  • Chindia Târgoviște (2013 – prezent)

SOCIAL - MEDIA

Galerie Foto