• 8 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Iulian PREDA P16005

Iulian PREDA

2016

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Iulian PREDA este un junior promițător, cu un bun potential tehnic și fizic, calități ce pot fi dezvoltate, în timp, și pot determina – printr-o cizelare susținută a acestor valențe și prin răbdare – un trend ascendent înspre perfomanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Iulian PREDA este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă prin eficiență în fața porții adverse și printr-un joc puternic în atac, care ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, inteligent și tenace în exprimarea din teren, un vârf autentic, creativ în multe momente, curajos, având execuții și reacții oportune, precum și o foarte bună intuiție a desfășurării fazelor de joc. Un jucător de forță, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, o bună capacitate de efort susținut, precum și un fitness general bun.

 

Iulian PREDA este un junior de perspectivă, isteț și curajos, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, determinat și serios atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și de instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media