• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

Ionuț STOIAN este noul antrenor al FC Voluntari, grupa 2005

Ionuț STOIAN este noul antrenor al FC Voluntari, grupa 2005

Acest început de an, și sperăm de sezon competițional, a venit cu o veste bună pentru juniorii U16 ai celor de la FC Voluntari: Ionuț STOIAN este noul antrenor al grupei.

 

Pe Ionuț STOIAN îl putem asemui, păstrând proporțiile, cu Marcelo BIELSA (actualul antrenor argentinian al celor de la Leeds United). La fel ca și omologul său, Ionuț STOIAN este genul de antrenor care preia echipe sau juniori din zone medii sau inferioare, din punct de vedere al rezultatelor, și  (re)asamblează totul pentru succes și performanță.

 

Marcelo BIELSA

 

Ionuț STOIAN este un antrenor talentat, din noul val de formatori ai fotbalului juvenil românesc, în vârstă de 36 ani, licențiat UEFA A, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, având și un master în Managementul activităților sportive. Un antrenor curajos, cu metodă modernă de lucru și viziune proprie asupra desfășurării procesului de formare al juniorilor, combinând doua principii simple, dar corecte din punctul nostru de vedere: pregătirea pentru rezultate colective și autodepășirea individuală. Toate echipele antrenate de Ionuț STOIAN au avut obiective clare și un puternic spirit pentru succes; fără aceste două importante repere, de ce ne mai apucăm de fotbal sau de ce ne mai înscriem într-o competiție?

 

La FC Voluntari a mai antrenat, până în momentul de față, alte 4 grupe de juniori, cu care a obținut rezultate surprinzătoare:

 

Grupa 1999

 

Campion AMFB cu GRUPA 2006 în sezonul 2014/2015

Vicecampion pe București cu GRUPA 2004  în sezonul 2017/2018

 

GRUPA 2004 FC Voluntari

 

Calificare în primele 8 echipe din România, în Liga Elitelor U17, sezon 2019/2020, cu GRUPA 2003, echipă cu care avea șanse, dacă nu se întrerupea competiția, să prindă un podium național.

 

GRUPA 2003 FC Voluntari

 

 

Pentru Ionuț STOIAN urmează o nouă provocare, grupa 2005 din cadrul proiectului FC Voluntari, echipă care suntem convinși că o va pregăti pentru a performa în Liga Elitelor U17 din sezonul 2021/2022, competiție care să sperăm, de data asta, se va juca până la final. Cumva, ceea ce n-a reușit cu grupa 2003, din motive ”de pandemie”, poate obține cu acești juniori ilfoveni care se află în fața unui moment important al carierei lor fotbalistice – moment decisiv pentru ei, care reprezintă începutul sau sfârșitul fotbalului adevărat. SUCCES!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *