• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Instrucțiunile oficiale ale coronavirus

Instrucțiunile oficiale ale coronavirus

Iată instrucțiunile oficiale ale coronavirus:

1. Practic, nu poți ieși din casă pentru orice motiv, dar dacă trebuie, atunci poți.

2. măștile sunt inutile, dar poate trebuie să porți una, te poate salva, e inutil, dar poate e și obligatorie.

3. magazine sunt închise, cu excepția celor care sunt deschise.

4. Nu ar trebui să mergi la spitale decât dacă trebuie să mergi acolo. Același lucru se aplică și în cazul medicilor, trebuie să mergeți acolo doar în caz de urgență, cu condiția să nu fiți prea bolnavi

5. Acest virus este mortal, dar totuși nu prea înfricoșător, cu excepția faptului că uneori duce la un dezastru global.

6. mănuși nu ajută, dar tot pot ajuta.

7. Toată lumea trebuie să stea acasă, dar e important să ieși.

8. Nu există lipsă de alimente în supermarket, dar lipsesc multe lucruri când mergi acolo seara, dar nu dimineața. Câteodată.

9. Virusul nu are niciun efect asupra copiilor, cu excepția celor pe care îi afectează.

10. animale nu sunt afectate, dar încă mai există o pisică care a testat pozitiv în Belgia în februarie când nimeni nu fusese testat, plus câțiva tigrii pe ici pe colo…

11. Vei avea multe simptome când ești bolnav, dar te poți îmbolnăvi și fără simptome, să ai simptome fără să fii bolnav, sau să fii contagios fără să ai simptome. Oh, Doamne..

12. Ca să nu te îmbolnăvești, trebuie să mănânci bine și să faci sport, dar să mănânci tot ce ai la îndemână și e mai bine să nu ieși, dar nu…

13. E mai bine să iei puțin aer curat, dar ești privit foarte greșit când iei aer curat, și cel mai important, nu mergi în parcuri și nici nu te plimbi. Dar nu te așeza, decât că poți face asta acum dacă ești bătrân, dar nu pentru prea mult timp sau dacă ești însărcinată (dar nu prea bătrân).

14. Nu poți merge la casele de bătrâni, dar trebuie să ai grijă de bătrâni și să aduci mâncare și medicamente.

15. Dacă ești bolnav, nu poți ieși, dar poți merge la farmacie.

16. Puteți primi mâncare de restaurant livrată la casă, care poate fi fost preparată de persoane care nu purtau măști sau mănuși. Dar trebuie să-ți decontaminezi cumpărăturile timp de 3 ore. Şi pizza?

17. Fiecare articol tulburător sau interviu tulburător începe cu ” Nu vreau să declanșez panică, dar…”

18. Nu poți să-ți vezi mama sau bunica mai mare, dar poți lua un taxi și să întâlnești un taximetrist mai bătrân.

19. Poți să te plimbi cu un prieten, dar nu cu familia dacă nu locuiește sub același acoperiș.

20. Ești în siguranță dacă menții distanța socială corespunzătoare, dar nu poți ieși cu prietenii sau străinii la distanță socială sigură.

21. Virusul rămâne activ pe suprafețe diferite două ore, nu, patru, nu, șase, nu, nu am spus ore, poate zile? Dar e nevoie de un mediu umed. Oh nu, nu neapărat.

22. Virusul rămâne în aer – păi nu, sau da, poate, mai ales într-o cameră închisă, într-o oră un bolnav poate infecta zece, deci dacă cade, toți copiii noștri erau deja infectați la școală înainte de a fi Închis. Dar amintiți-vă, dacă stați la distanța socială recomandată, totuși în anumite circumstanțe ar trebui să păstrați o distanță mai mare, ceea ce, arată studiile, virusul poate

23. Numărăm numărul deceselor dar nu știm câți oameni sunt infectați așa cum am testat doar până acum pe cei care erau “aproape morți” ca să aflăm dacă de asta vor muri…

24. Nu avem tratament, cu excepția faptului că poate exista unul care aparent nu este periculos decât dacă luați prea mult (ceea ce este cazul tuturor medicamentelor).

25. Ar trebui să rămânem închiși până dispare virusul, dar acesta va dispărea doar dacă obținem imunitatea colectivă, deci atunci când circulă… dar nu trebuie să mai fim închiși pentru asta?

Text Preluat Facebook – Ciupureanu Ionel

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *