• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Ianis VĂLEAN B2520

Ianis VĂLEAN

2011

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 75%
Atacant 25%

SCURTĂ DESCRIERE

Ianis VĂLEAN este un junior de perspectivă, cu multiple calități tehnice și mentale, ce-i vor permite, în viitor – printr-o pregătire susținută, prin răbdare și printr-o cizelare permanentă a resurselor sale evidente – să poată dezvolta o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță.
 
Ianis VĂLEAN este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă atât în zona mediană – centrală, dar și (ambi)laterală -, acolo unde calitățile sale tehnice ajută în ansamblul de desfășurare al echipei, cât și în atac. Un jucător tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, cu ambele pricioare, având o bună intuiție a desfășurării fazelor, o viziune de ansamblu a jocului, dublată de o corectă anticipație și de o bună reacție, cu execuții bune la finalizare și un progres remarcabil în ultima perioadă. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză atât de reacție, cât și de deplasare.
 

Ianis VĂLEAN este un junior disciplinat, atent la detalii și dornic de afirmare, inteligent, având un caracter viguros și un moral bun, serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media