• 19 mai 2024
  • Last Update 16 mai 2024 8:48 AM
  • Bucuresti

Ianis Andrei MARCU P12005

Ianis Andrei MARCU

2012

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 50%
Atacant 50%

SCURTĂ DESCRIERE

Ianis Andrei MARCU este un junior talentat, cu multiple calități mentale și tehncie, valențe ce-l vor ajuta, de-a lungul timpului, – prin determinare și printr-o pregătire atentă și susținută – să poată accede înspre zone (neașteptat de) înalte atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Ianis Andrei MARCU este un jucător polivalent, care se remarcă printr-o inteligență aparte în joc, prin tenacitate și printr-o rigurozitate nativă, rar întâlnită, deosebit de util în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamic și tenace în exprimarea din teren, având un bun travaliu și un simț aparte al poziționării, execuții interesante și decizii de joc curajoase, de multe ori. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și o bună motricitate și viteză.

 

Ianis Andrei MARCU este un junior de reală perspectivă, cu personalitate, inteligent, atent la detalii, determinat și pozitiv în exprimare, dornic de afirmare și de performanță, având un caracter viguros și un spirit de învingător, serios în procesul de pregătire, precum și în joc. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

Galerie Foto