• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Giovanni GUIDI P13004

Giovanni GUIDI

2013

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Giovanni GUIDI este un junior interesant, având un bun potențial tehnic, calități ce-l vor ajuta, în perspectivă, – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și printr-o îmbunătățire a parametrilor fizici – să poată performa la nivel de juniori mari și la nivel de seniori.

 

Giovanni GUIDI este un jucător cu profil ofensiv, un vârf autentic, care se evidențiază în zona din fața porții adverse, acolo unde reușește să aibă un foarte bun aport în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având execuții interesante și pragmatice, cu care reușește, de multe ori, să-și pună echipa în avantaj, un bun joc aerian, tenace și curajos în exprimarea din teren. Un jucător cu un fizic robust, având resurse fizice în dezvoltare și cizelare, cu o bună viteză de reacție.

 

Giovanni GUIDI este un junior dornic de afirmare și de progres, atent la detalii, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media